Løfte fra William Kvist: Vi når til EM i 2016

William Kvist tør godt love, at det danske fodboldlandshold kvalificerer sig til EM i Frankrig i 2016. Søndagens EM-lodtrækning var nemlig slet ikke så tosset, mener Fulham-spilleren.

Danmark kom i gruppe med Portugal fra første seedningslag, Serbien fra tredje seedningslag samt Armenien og Albanien, og de nationer skræmmer ikke William Kvist.

- Yes, Portugal, gode minder fra Parken og vi kender dem. Kan fanges på mindre gode dage. Serbien, svært hold, men ok fra det lag, skriver William Kvist på Facebook.

Midtbanespilleren garanterer også, at Danmark ikke igen blamerer sig med adskillige fejl, som betød et skuffende 0-4-nederlag i Parken mod Armenien i den seneste VM-kvalifikation.

- Armenien og Albanien, lidt øv, lange rejser og sværere end andre modstandere i de lag. Men igen hold der skal kunne slås, og vi er ikke i gavehumør denne gang i Parken mod Armenien - det lover jeg!

- Facit: En okay pulje som hvis vi vil spille EM, så skal vi kunne gå videre, og ved I hvad - det gør vi, lyder det optimistisk fra William Kvist.

EM-værten Frankrig er også placeret i Danmarks gruppe, men resultaterne tæller ikke i tabellen.

/ritzau/

Dagens Gossip