Løkke: Jeg har begået årets brøler

I et interview i Go’ Morgen Danmark mandag blev Løkke bedt om at udpege den politiker blandt Folketingets 179 medlemmer, der fortjente titlen for årets brøler, og her behøvede han ikke tænke længe.

»Man skal være stor nok til at tage den selv. Jeg tror nu nok, jeg ville kunne pege på nogle andre, men jeg tager den selv,« siger Lars Løkke Rasmussen.

Nå V-formanden mener, han fortjener prisen, så skyldes det et meget omtalt interview, hvor Venstres formand i kølvandet på beskyldninger fra den borgerlige blok om zigzag-politik i Venstre forsøgte at forklare, at man altså ikke havde skiftet kurs.

Partiformanden affejede kritikken og sagde, at Venstre på nogle punkter havde »skiftet standpunkter, ikke holdninger«.

»Der er kæmpe stor forskel,« lød det fra Løkke, der dog havde svært ved at forklare nærmere, hvad forskellene var.

Ifølge Lars Løkke kunne han med det samme se, at han ikke var kommet heldigt ud af det interview.

»Jeg kunne grine af det øjeblikkeligt, da jeg så det minut, der var skåret ud. Det så ikke skarpt ud, det gjorde det godt nok ikke,« siger han i interviewet med Go’ Morgen Danmark.

Det er i øvrigt ikke første gang, at venstreformanden indrømmer, at interviewet faldt uheldigt ud. I sin grundlovstale i år sagde han:

»Jeg gav mig ud i finurlige, filosofiske og retoriske betragtninger om holdninger og standpunkter. Det lød helt ærligt lidt uldent.«

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip