Løkke varslede allerede opgør med lærerne i 2006

I bogen varslede han et opgør med lærernes lønsystem.

»Den økonomiressource, der er til dig som lærer, er skruet sådan sammen, at hvis du gør noget mere, honoreres du med at skulle undervise noget mindre. Hvor det jo havde været bedre at give de lærere, der underviser ekstra, flere penge. Men at det ikke sker, er Danmarks Lærerforenings skyld,« udtaler Lars Løkke Rasmussen i bogen ifølge Politiken.

I den verserende konflikt mellem lærerne og Kommunernes Landsforening (KL) peger alt på, at det vil være Venstre, der skal stå i spidsen for et eventuelt indgreb, da både Enhedslisten og Dansk Folkeparti de seneste uger har placeret sig på lærernes side.

Ifølge Politikens oplysninger står Lars Løkke Rasmussen fortsat fast ved sine synspunkter fra 2006, men han ønsker ikke at udtale sig om et eventuelt indgreb.

Venstres uddannelsesordfører, Karen Ellemann (V), erklærer sig enig i sin formands synspunkter.

»Et lønsystem, der fokuserer på, at man får løn for det, som er kerneopgaven, forekommer mig at være meget indlysende,« siger hun til avisen.

Ifølge Socialdemokratiets politiske ordfører, Magnus Heunicke (S), har regeringen ingen planer om at gribe ind i den aktuelle konflikt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip