Løkke: Vores sikkerhed er i forvejen høj

Fredagens hændelser i Paris, hvor mindst 127 personer er dræbt ved en stribe angreb mod civile, har fået statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) til at drøfte situationen med myndigheder og ministre.

- Jeg har haft et møde med de relevante ministre og relevante myndigheder, og situationen følges meget, meget tæt.

- Vi har et meget højt sikkerhedsniveau i forvejen efter terrorangrebet i februar, sagde han til pressen efter et besøg på den franske ambassade i København lørdag formiddag.

Rigspolitiet meddeler, at PET fortsat betragter terrortruslen mod Danmark som alvorlig, og Trafik- og Byggestyrelsen oplyser til Ritzau, at der ikke umiddelbart er nogen ændringer i myndighedsanbefalingerne omkring luftfartssikkerhed.

- Vi har i forvejen et meget, meget højt sikkerhedsniveau og er opmærksom på den trussel, der er imod Danmark, påpegede Lars Løkke Rasmussen.

Lørdag oplyser den finske regering, at man har valgt at skærpe kontrollen i lufthavnen i Helsinki og ved landets havne, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Ifølge det belgiske nyhedsbureau Belga er der blevet iværksat grænsekontrol ved grænsen mellem Belgien og Frankrig.

Den danske statsminister påpeger dog, at man aldrig kan gardere sig 100 procent.

- Vi får aldrig den totale sikkerhed. Der vil altid være mørke kræfter, og de vinder, hvis vi giver efter, lød det fra Løkke.

/ritzau/

Dagens Gossip