Lønhop: 20-årig tjener 950.000 om måneden

Der bliver ingen smalle steder, når fodboldspilleren Jores Okore sparker sig ind i den engelske Premier League.

I følge Ekstra Bladet kan Jores Okore se frem til en ugeløn på 25.000 pund. Det svarer til 220.000 danske kroner - om ugen. Det er altså noget af et hop fra FC Nordsjælland, hvor han tjente 50.000 kroner om måneden. Dengang han blev hevet op i førsteholdstruppen lød månedslønnen på 19.000. Siden forlængede han sin aftale to gange indenfor samme år. Den sidste forlængelse faldt på plads i december 2011, hvor han kom op på 50.000 kroner.

Men salget at Jores Okore er en god forretning for andre end forsvarsgeneralen.

torsdagens salg af Jores Okore var nemlig det bedste nogensinde i FC Nordsjælland.

- Vi er rigtigt stolte af, at vores store investering i talentarbejdet allerede nu bærer frugt med en transfer til verdens største liga, som både opfylder spillerens ambitioner, og samtidig økonomisk er den mest markante handel i FC Nordsjællands historie.

Sådan siger FC Nordsjællands sportschef Jan Laursen i en pressemeddelelse.

- Det er en transfer, der på mange måder viser, at vi har truffet det for os rigtige valg med udvikling af spillere fra egen ungdomssektor.

FC Nordsjælland vandt for en uge siden sit første DM for U19-hold, og klubben bruger generelt mange unge spillere i Superligaen.

- Jores vil være et forbillede for mange af vores helt unge talenter, der nu kan se, at man gennem hårdt og dedikeret arbejde kan nå både A-landsholdet og Premier League i FCN, siger Jan Laursen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip