Lønstigning venter Markussen i Qatar

Nikolaj Markussen var ikke tilfreds i den økonomisk pressede spanske storklub Atletico Madrid. Derfor skifter den garderhøje landsholdsback med øjeblikkelig virkning til El Jaish Sports Club fra Qatar. Her skal han efter planen spille de kommende 15 måneder. 

- Efter en turbulent tid i Madrid, er jeg rigtig glad for dette skifte. Det giver mig først og fremmest mulighed for at bygge min krop op i en endnu bedre fysisk tilstand. Samtidig får jeg mulighed for at forberede mig på en god måde til EM slutrunden i Danmark. Det er klart at dette skifte rent sportsligt kan diskuteres, men jeg er overbevist om at det er det rigtige for mig at gøre i forhold til mit fremtidige karriere-forløb, siger Nikolaj Markussen. Den 212 cm høje venstre back skifter til Qatar-klubben på, hvad hans agent kalder 'fantastiske vilkår'.  Det indebærer blandt andet en lønstigning i forhold til, hvad han tjente i Atletico Madrid. 

Derudover får Markussen også mulighed for at træne i danmark op til EM næste år, og det faktum får landstræner Ulrik Wilbek til at se med mildere øjne på det ellers kontroversielle skifte.

- At spille klubhåndbold i Qatar er selvfølgelig ikke umiddelbart en optimal løsning for Nikolaj. Men når man påtænker Nikolajs situation i en klub, der i den grad virker til at være under afvikling i en liga på vej i den forkerte retning, så synes jeg, at denne 15 måneders kontrakt rent faktisk også har muligheder for Nikolaj. Jeg har naturligvis snakket med Nikolaj om de mulige alternativer og jeg tror, at Nikolaj har god mulighed for lige netop at forbedre sig på de fysiske parametre, der kan gøre ham endnu bedre. Klubben har givet Nikolaj optimale muligheder for at deltage på landsholdet og forberede sig til EM i Danmark, lyder det fra landstræneren.                                                                                                                                           Nikolaj Markussen kan få debut for sin nye klub, El Jaish Sports club, allerede torsdag aften.

 

 

 

Dagens Gossip