Løverne styrtbløder: FCK fortsat uden sejr i Superligaen

Krisen kradser nu lidt mere i København.

Søndag aften klarede de forsvarende danske mestre fra FC København skuffende kun 1-1 på hjemmebane i Parken mod AGF.

Resultatet efterlader derfor fortsat FC København under nedrykningsstregen i Superligaen. Mens AGF formentlig vil være fint tilfreds med det ene point. 

Dermed blev søndagens kamp ikke det forløsende vendepunkt for FCKs cheftræner Ariël Jacobs og spillerne.  Belgierens største ønske til opgøret mod AGF må helt sikkert have været, at han og FCK-spillerne med en sejr kunne tage pusten fra den snigende krisestemning, der så småt har ramt det danske mesterhold.  

Men havde Ariël Jacobs håbet på en flyvende begyndelse for hjemmeholdet mod AGF, tog han grueligt fejl. For det var udeholdet, der kom foran. 

Her scorede AGFs midtbane-styrmand Casper Sloth nemlig til 1-0 efter 17. minutters spil i første halvleg bag FCKs unge målmand Jakob Busk. Den 19-årige keeper havde erstattet svenske Johan Wiland i målet, da svenskeren var blevet skadet før kampen.

Det var et rigtig kanonmål fra Casper Sloth, som ham hamrede i kassen fra distancen.

Således fyrede udeholdets mål endnu mere op for den efterhånden pressede stemning på tribunerne i Parken, hvorfra der lød spredt piften ned mod hjemmeholdets spillere.

Det trak således mere og mere op til en gedigen pibekoncert før pausen, men det fik FCKs Nicolai Jørgensen afværget i sidste øjeblik, da han bragte balance i stillingen til 1-1.

Målet kom efter en stor fejl fra AGFs Steffen Rasmussen, der egentlig var ved at samle en bold op i hænderne, men da han undlod at gøre det, løb Nicolai Jørgensen forbi og prikkede bolden i nettet.

Efter pausen var FCKs 19-årige målmand lige ved også at begå en ordentlig brøler for hjemmeholdet. Et frispark fra Søren Larsen strøg over FCKs mur og mellem både arme og ben på Jakob Busk. Men heldigvis for ham tog bolden stolpen og blev herefter ekspederet langt væk.

Jakob Busk viste sig dog også som en vigtig sidste skanse for FC København, da han præsterede en refleksredning tæt under mål fra en helt fri David Devdariani efter 79. minutter.

AGF havde endnu en stor chance kort efter og lignede med ti minutter tilbage af kampen mere et bud på en vinder, end hjemmeholdet gjorde.

Mod slutningen satte hjemmeholdet sig dog mere på spillet og pressede AGF langt tilbage på banen. Men det blev aldrig rigtig farligt.

Og så måtte FCK endnu en gang gå fra banen uden en sejr i Superligaen og ligger på en plads under nedrykningsstregen. En skæbne holdet i øvrigt deler med ærkerivalen Brøndby.    

FC København får på søndag besøg af oprykkerne fra FC Vestsjælland i Parken, mens AGF fredag tager imod Sønderjyske.  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip