Lokale brandmænd hædret

Fire brandmænd, tilknyttet Kolding Brandvæsens station i Vamdrup, er blandt flere brandmænd (m/k) fra brandstationer rundt om i kommunen som lørdag, blev hædret med Dronningens hæderstegn. Tegnet gives for lang og tro tjeneste i kampen mod den ”røde hane”, skriver Vamdrup Netavis.

Fra brandvæsnets station i Vamdrup, modtog Freddy Christensen tegnet for 25 år i brandvæsenet, Kim Thinggaard for 20 år, Jan Haugnes for 25 år og Preben Lorentzen for 10 år.

Hæderstegnene til de fire brandmænd i Vamdrup bleb overrakt i forbindelse med brandvæsnets årlige fælles nytårsparole, som fandt sted i Ødis Hallen. Og handlingen blev foretaget af borgmester Jørn Pedersen og beredskabschef Søren Ipsen.

Ud over at være på stikkerne når den røde hane galer, så betjener brandmændene fra stationen Vamdrup også vores populære lokale akutbil, som rykker ved ulykker, uheld og akut sydom med effektiv førstehjælp, blandt andet medbringende kommunens eneste mobile hjertestarter.

Ved parolen i dag i Ødis Hallen var alle brandstationer i kommunen, samt de frivillige i beredskabet i Kolding repræsenteret. Det samme med repræsentanter fra politiet og andre samarbejdspartnere.

Kun brandmændene i det private redningskorps, Falck, var uden for fællesskabet. De holder helt deres egen nytårsparole.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip