Lokale håndværkere skal bygge nyt akutsygehus i Kolding

Nu kan byggeriet af det nye store akutsygehus i Kolding snart gå i gang.

Licitationen er faldet på plads, så det passer til Region Syddanmarks budget, oplyser regiosrådsformand, Carl Holst (V).

Tidligere bud i licitationen har været for høje. Derfor valgte regionen, at dele licitationen op i mindre entrepriser. Og det har nu givet pote.

Flere og mindre entreprenører har haft mulighed for at byde på de forskellige dele i projektet. Det har betydet, at der er flere lokale håndværksmestre blandt de lavest bydende.

Og det går ikke ud over kvaliteten, mener regionsrådsformanden:

- Vi får det akutsygehus, vi valgte i projektkonkurrencen. Med de nye tilbud kan vi holde os inden for budgettet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så nu kan vi for alvor komme i gang med at udbygge sygehuset i Kolding til Trekantsområdets store akutsygehus, siger Carl Holst.

Det nye akutsygehus i Kolding får blandt andet en ny fælles akutmodtagelse, en ny seksetages sengebygning, som bygges oven på den eksisterende bygning og en ny hovedindgang. Sygehuset i Kolding skal udbygges for 912 millioner kroner og skal efter planen stå færdigt i slutningen af 2016.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip