London: Balkon kollapset i Apollo Theatre

Syv teatergæster er kommet alvorligt til skade, efter at et loft er kollapset under en forestilling i Apollo Theatre i den britiske hovedstad London, oplyser de britiske myndigheder.

- I min tid som brandmand har jeg aldrig set en lignende ulykke. Mange mennesker var i færd med at nyde showet her op til jul. Mine tanker går ud til alle dem, der er berørt, siger stationsleder Nick Harding fra London Fire Brigade i en pressemeddelelse.

- Vi mener, at der var omkring 720 personer i teatret, da ulykken indtraf. En sektion af loftet kollapsede oven på publikum. Loftet tog dele af balkonerne med ned, siger han.

Ud over de syv alvorligt sårede er 81 blevet lettere kvæstede.

Loft faldt ned i fyldt London-teater: Flere er kvæstet

50 brandfolk arbejder på stedet sammen med kolleger fra Metropolitan Police og London Ambulance Service.

Da dele af loftet faldt ned, var flere teatergæster spærret inde under det sammenstyrtede loft, men ifølge London Fire Brigade er alle kvæstede kommet ud nu.

Alarmopkaldet til politiet kom klokken kvart over otte lokal tid, mens forestillingen "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" var godt i gang.

Martin Bostock, som var i teatret, da ulykken skete, troede, at sammenstyrtningen var en del af showet.

- Jeg tror, at den forreste del af balkonen faldt ned. Først troede vi, at det var en del af showet. Det var meget dramatisk. Vi har fået skrammer og blå mærker. Det tror jeg, at de fleste har fået, siger han til Sky News.

Simon Usborne var også blandt publikum. Han fortæller, hvordan flere bliver behandlet for hovedskader.

- Vi hørte en høj knagende lyd og derefter blev hele min udsigt til scenen sløret af en enorm sky af støv. Der er en masse mennesker med blod i ansigterne, siger han til Sky News.

- "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" er temmelig populær blandt familier, og de græder og er temmelig forvirrede, tilføjer han.

Teatret ligger i det centrale London i nærheden af Piccadelly Circus, og der er plads til i alt 755 publikummer.

Apollo Theatre blev opført i 1901, og den første forestilling løb af stablen den 21. februar samme år.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip