London trumfer igen Berlin

Danskernes favoritstorbyer har de sidste par år båret præg af tæt konkurrence mellem London og Berlin. Og ifølge Hotels.com’s seneste Hotel Price IndexTM, er i år ingen undtagelse. Berlin må dog denne gang se sig slået af den engelske hovedstad.

I 2013 kunne danskerne ikke længere modstå de engelske fristelser, og London er således (igen) den udenlandske by, som flest danskere, der booker gennem Hotels.com, besøgte i det forgangne år.

Og London er ikke uden grund danskernes mest populære turistby, da byen lokker med et utal af seværdigheder, shoppingmuligheder, museer og underholdning.

Hvis ikke England, så Tyskland

Den engelske hovedstad har således indtaget førstepladsen på listen over danskernes storby-favoritter, men Berlin og Hamborg formår dog også stadig at vise sig fra deres bedste sider år efter år, hvilket gør dem til populære rejsemål blandt danskerne igen i år. Hamborg sniger sig op på en tredjeplads og overgår derved kærlighedens by, Paris

De europæiske storbyer forbliver derved danskernes mest foretrukne destinationer, med undtagelse af New York, som fastholder sin femteplads.

Europa rejste med til London

Danskerne var ikke de eneste, der rejste til London i det forgangne år. Et kig på de andre europæiske landes storby-favoritter viser, at London var på alles læber i det forgangne år.

Både rejsende fra Sverige, Holland, Norge, Italien og Finland prægede gadebilledet i London, og byen indtog også en fin førsteplads på deres liste over favoritstorbyer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip