Lopez: Sådan håndterer jeg dårlig selvtillid

I 2011 blev Jennifer Lopez kåret som verdens smukkeste kvinde af magasinet People, men sådan har sangerinden ikke altid følt sig.

Den 46-årige Hollywood-stjerne døjer af og til med dårlig selvtillid, selv om hun er succesfuld og feteret, men i dag prøver hun at navigere uden om alt det, hun ved giver hende et mentalt nyk nedad.

- Det er svært ikke at sammenligne sig med andre. Tidligere syntes jeg eksempelvis ikke, at jeg var tynd nok, fordi jeg har kurver, lyder det åbenhjertigt fra Lopez i et interview med mediet Dare, skriver Hello! Magazine.

Indimellem rammer "I'm Real"-sangerinden stadig bunden, men har lært at gøre brug af en række mentale og fysiske værktøjer, der banker selvtilliden i vejret igen.

- Jeg har erfaret, at følelsen af at være sund og rask ikke handler om at have en bestemt kropsform. Følelsen af at være smuk kommer indefra. Vi bør alle sammen fokusere på de ting, vi finder smukke ved os selv, lyder opfordringen fra Lopez.

- Når min selvtillid halter, så danser jeg. Det gør et eller andet ved mig, når jeg kan se, hvad min krop er i stand til. Jeg nyder følelsen af endorfiner, der kommer efter en god dansetime. Det booster mit humør, og jeg elsker det, afslører hun.

Jennifer Lopez kan i øjeblikket ses på TV3, hvor hun spiller hovedrollen i politiserien "Shades of Blue".

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip