Lorte-kage til forlovelsesfest: Derfor skal du ikke pisse på din konditor

- Eat Shit (æd lort).

Det var den overraskende og grove besked, som en kommende newzealandsk brud blev mødt af, da hun fjernede det flotte papir omkring kagen, som var bestilt til hendes forlovelsesfest.

Chokoladekagen på fadet lignede ganske livagtigt menneskelig afføring - inklusiv ufordøjede "majs" - og havde et lille flag med hilsenen på toppen.

Følg dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Den chokerede brud ikke anede noget om, at konditoren Emma McDonald og brudens søster havde haft en længere kontrovers omkring den bestilte kage. Til sidst fik konditoren nok, og resultatet kan du se på billedet her over.

- Kunden har fucket rundt med mig, og jeg kan ikke tage mere lort - så gæt hvad de får!, skrev Emma McDonald, som ejer konditoriet "Oh Cakes", efterfølgende på Facebook.

Her forklarer hun også, hvordan brudens søster, der købte kagen på en rabatkupon, hun havde vundet, gentagende gange havde ændret bestilling, fået konditoren til at køre ud og tage billeder af familien og krævet en større kage end kuponen gav mulighed for.

LÆS OGSÅ: Galleri: Se de 20 mærkeligste ting til salg på etsy.com

- Jeg fortryder intet. Jeg føler hun fik, hvad hun fortjente. Jeg skal ikke leve af at lave kagerne. Det er bare en hobby, og jeg gør det med et glimt i øjet, siger Emma McDonald til avisen Herald on Sunday.

Kagen blev sendt den 20. december, og efterfølgende har konditoren modtaget et anonymt brev, hvor hun bliver truet med at blive hængt ud på nettet - et brev som frøken McDonald selv har valgt at lægge på Facebook med et smil.

"Oh Cakes"-facebookside har mange kunder reageret kraftigt på lorte-kagen, men mange kan også se humoren i det.

Det kunne den kommende brud dog ikke. Men læren må være, at man ikke skal pisse på sin konditor, hvis man vil have en ordentlig kage. 

Dagens Gossip