'Lorte-side' lukket: Afføring var for meget for Facebook

Billeder af menneskelig afføring i alle afskygninger er for stødende for Facebook. Siden 'Del din dej', hvor tre 16-årige drenge delte folks lortebilleder, er blevet lukket ned.

Mandag skrev Dagens.dk om 'Del din dej'. En side, der havde i omegnen af 6000 fans.

Fredag er siden ikke tilgængelig mere. Imidlertid er en ny dog opstået. Og på 'Del din dej - ny' bliver der med reference til lukningen af den originale side ikke lagt fingre imellem.

- Tak for lort, står der på profilbilledet.

SE OGSÅ: Bizar Facebook-trend: Drenge deler lortebilleder - for sjov

PR-talsmand for Facebook, Jan Fredriksson, henviser til Facebooks politik om anstødeligt indhold.

- Grundlæggende skal folk følge disse regler. Gør man ikke det, og bliver indholdet anmeldt, vil Facebook foretage et passende indgreb, skriver han i en mail til Dagens.dk.

Det er tredje gang, de tre drenge får slettet en gruppe med billeder af afføring på Facebook. Men noget tyder på, de fortsætter ufortrødent.

- Da den gamle side blev slettet, har vi lavet en ny. Så send nogle kreative og krydrede pølser indtil os, står der på den nye side, som er opretten den 29. januar.

SE OGSÅ: Facebook-side vil arrangere sex med nyudklækkede studiner

Mandag fortalte en af sidens administratorer, at 'Del din dej' var inspireret af det populære 'Snapchat', som flere, ifølge ham, bruger til at sende klamme billeder til hinanden.

'Del din dej'-sidens næsten 6000 følgere fik dagligt serveret op til seks nye fæses-billeder. Som regel i følgeskab med en humoristisk sætning.

Billederne kom fra både drengene selv og de mange brugere. Lortene, som blev indsendt, var, ifølge drengene bag Facebook-siden, lagt af alt fra unge piger til gamle mænd. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip