Lössl forlænger med Midtjylland

Han har forlænget på en treårig aftale, så han nu bliver i Midtjylland frem til udgangen af 2016. Han var i sin tid den første spiller, der skrev under på en kontrakt med FCMs fodboldakademi, og siden har han stået 111 førsteholdskampe.

- Det er jeg rigtig stolt over og glad for. Det var en gylden mulighed, jeg fik for at udleve min drøm omkring fodbold, da jeg begyndte på Akademiet. Det var en fantastisk opvækst, hvor jeg fik mulighed for at kombinere skole og fodbold. Jeg skylder FC Midtjylland en kæmpe tak for, at jeg er nået så langt med min fodbold, som jeg er, siger Jonas Lössl tíl den officielle hjemmeside fcm.dk.

Lössl glæder sig over den nye kontrakt:

- Jeg er beæret over, at FC Midtjylland vil have mig tre år mere. Jeg er rigtig glad for at være en del af det projekt, vi er ved at bygge op. Og med de spillere, som klubben har forlænget med, ser det rigtig spændende ud, og jeg er glad for at få mulighed for at blive en del af kernen på holdet, siger Jonas Lössl.

Ordførende direktør Claus Steinlein fremhæver Lössl for hans værdi som kulturbærer i klubben:

- Vi er rigtig glade for at have forlænget kontrakten med Jonas Lössl. Han var den første akademispiller, der skrev under på en kontrakt. Det skete i januar 2004, siger Steinlein, der dengang selv var direktør for klubbens akademi.

- Det betyder rigtig meget for os, at en af dem, der har været med hele vejen, forlænger. Lössl er en superligaprofil, der oven på en lille nedtur har stået rigtig godt i en lang periode. Uden for banen tager han samtidig et stort socialt ansvar, og han var sammen med Tim Janssen forgangsmand til arrangementet, hvor holdet støttede Danske Hospitalsklovne ved at gå på banen med røde næser, siger Claus Steinlein om Lössls engagement.

Dagens Gossip