Lotte Friis skal svømmetræne Apollos børn

Lotte Friis vil nu hoppe i baljen med Apollos børn. I uge 35 og 36 i 2014 vil danske feriebørn få mulighed for at blive svømmeundervist af den store danske svømmestjerne, Lotte Friis, og på den måde få kompetent undervisning og lidt stjernestøv i et og samme svømmetag.

- Jeg glæder mig enormt meget til at svømmetræne Apollos feriebørn og på den måde gøre noget godt for de små. Svømning er ikke lige let for alle børn at lære, men jeg tror, at jeg kan gøre en forskel for dem. Det er herudover logisk at udvide mit samarbejde med Apollo, som ejer Playitas, hvor jeg flere gange årligt har svømmetrænet i Den Olympiske Pool, siger Lotte Friis.

Læs også: Falk Lauritsen Rejser lancerer ny ferieradio

Rammen for svømmeundervisningen bliver den populære ferieø, Rhodos, hvor to populære børnevenlige hoteller er valgt til at danne rammen om seancerne.

Hotellerne er nøje udvalgt, da de i forvejen scorer højt på kundetilfredshed hos netop børnefamilier, og de begge har gode svømmefaciliteter. Hotellerne er Mythos Beach og Levante Beach Resort på Rhodos. Flere hoteller kan komme til.

- Lotte Friis har i en årrække svømmetrænet på vores sports- og familieresort, Playitas, og nydt det, og nu udvider vi samarbejdet. Hun hopper så at sige i bølgen blå med Apollos børn, i første omgang på den populære ferieø, Rhodos, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef fra Apollo og fortsætter:

- Det er vi naturligvis meget glade for og ikke mindst stolte over, og børnene bliver helt sikkert ikke snydt med netop Lotte som underviser. Hun er både sympatisk og vellidt, og så er hun jo en af Danmarks mest vindende svømmere gennem tiden.

Læs også: Nye hotelkoncepter hos Bravo Tours

Udover at Lotte Friis vil undervise Apollos feriebørn i svømning, vil hun holde foredrag for gæsterne på de to hoteller. Det vil handle om tiden som professionel svømmer med de op- og nedture, en sådan karriere giver. Hun vil også fortælle om de planer, hun har for fremtiden.

Dagens Gossip