Lotte Grigel hyrer konfliktløser i sag mod sin klub

Mandag blev den danske landsholdsspiller i kvindehåndbold Lotte Grigel sendt på ferie i en uge af sin klub Team Esbjerg.

Tirsdag har hun så hentet hjælp udefra i forsøget på at finde en løsning i konflikten mellem hende selv og klubben.

Håndboldagenten Christian Henriksen fra CHJ Management vil således være ved Grigels side, når hun tirsdag aften skal mødes med klubledelsen, skriver TV2 Sport.

- Jeg blev i sidste uge kontaktet af Lotte Grigel, der ønsker, at jeg skal være med til at løse konflikten, siger Christian Henriksen til TV2 Sport.

Tirsdagens møde er første dialog, siden konflikten brød ud.

Uenigheder mellem playmakeren og træneren skulle angiveligt være årsag til, at Lotte Grigel ikke var med, da Team Esbjerg mødte Team Tvis Holstebro før landsholdspausen, der netop er overstået.

Der er blevet spekuleret i, om det er manglende spilletid, der er årsag til konflikten, da hollandske Estavana Polman flere gange er valgt i stedet for Lotte Grigel som central spilstyrer.

Klubben har ikke hidtil villet kaste lys over sagens kerne, men har tidligere meddelt, at man ville indlede en dialog, når Lotte Grigel vendte tilbage fra de to seneste landskampe for Danmark.

Mandag meddelte Team Esbjerg så, at Lotte Grigel var sendt på en uges ferie og derfor ikke er med, når Team Esbjerg torsdag møder Nykøbing Falster Håndbold.

Meddelelsen fra Team Esbjerg var underskrevet af både klubben og spilleren, og det forlød, at man ikke ville kommentere sagen yderligere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip