Lotto-vinder bryder tabu: Jeg fik tæsk af min eks-kæreste

For halvandet år siden ramte Matt Myles jackpot i lotto. Han indkasserede en million pund - svarende til cirka 10 millioner kroner.

Ligeså heldig var han dog ikke i kærlighed. Nu bryder han et tabu og står frem for at sætte fokus på vold mod mænd i parforhold. Det skriver Daily Mail.

Den 28-årige mand havde slået op med sin 24-årige kæreste tre uger før, han ramte de heldige tal på lottokuponen. Hun var begyndt at tale grimt til ham om hans fysik, og deres skænderier blev mere og mere højlydte.

Efter han vandt formuen i lotteriet, sagde han sit job op og tog på en syv måneder lang rundtur i verden med sine venner. Da han kom hjem til Hereford i England, sagde eks-kæresten, at hun gerne ville give forholdet en chance til. De fandt sammen igen.

Genforeningen var dog ikke idyllisk.

- Lottogevinsten var det mest fantastiske, der nogensinde er sket for mig, men ironisk nok førte det også til det værste, der er sket i mit liv. At blive udsat for vold i hjemmet fra den kvinde, jeg elskede, siger han.

Læs også: Kvinde gav ældre naboer milkshake med morfin

Eks-kæresten er siden blevet idømt en bøde på 6500 kroner og sagsomkostninger for to overfald på Matt Myles. Han er nu i et nyt forhold og har etableret et byggefirma.

- Vold i hjemmet mod mænd er et af Storbritanniens sidste, store tabuer. Mange mænd søger og får ikke hjælp, fordi de frygter, at de ikke vil blive troet eller de vil blive grint af. I virkeligheden, når de faktisk står frem, skal de tages alvorligt, siger Mark Brooks, der er formand for den britiske manderettighedsorganisation ManKind Initiative.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip