Lou Reed har fået ny lever

Der har været bud efter Lou Reed. Han er ved at komme sig oven på en levertransplantation.

Den tidligere Velvet Underground-sangers kone Laurie Anderson fortæller i et interview med den britiske avis The Times, at hendes mand var på operationsbordet i april.

»Han var døende og så bliver det ikke værre. Sådan en operation får man ikke for sjov«, understreger Reeds hustru og fortsætter: »Jeg tror ikke, Lou nogensinde kommer sig helt efter dettehér, men om nogle få måneder vil han være rask nok til at gøre forskellige ting igen. Han kan allerede træne og dyrke t’ai chi. Det glæder mig enormt for ham«.

Reed blev så syg i april, at han måtte trække sig fra flere engagementer, heriblandt Coachella-musikfestivalen i Califonien. Imens var jagten på en ny lever gået ind.

Rockveteranen skulle transplanteres på den berømte Mayo-klinik i Cleveland og hans kone er imponeret over den behandling, han fik: »De sender to fly på vingerne samtidigt - ét til donoren og ét til patienten, sådan at donoren ankommer levende. Det er en teknologisk bedrift, som jeg var totalt benovet over«, siger performancekunstneren.

Det menes at være stofmisbrug, der bærer skylden for Reeds ødelagte lever. Sangeren blev ganske vist clean for adskillige år siden, men for sent til at redde leveren. Han er også tidligere behandlet for leverbetændelse.

Reed giftede sig med den seks år yngre Laurie Anderson i 2008

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip