Louis van Gaal efter United-exit: Spillerne gav alt

I knapt et kvarter levede Manchester Uniteds spillere og fans med et meget realistisk håb om, at det kunne lykkes at vende 0-2 fra udekampen mod Liverpool til samlet sejr i returkampen på Old Trafford i Europa League.

Men trods Anthony Martials straffesparksscoring efter 32 minutter måtte United-spillerne gå skuffede til pause, for Liverpools Philippe Coutinho nåede akkurat at få udlignet til 1-1, der senere viste sig at blive slutresultatet.

Det ærgrer hjemmeholdets manager, Louis van Gaal.

- Det er meget skuffende, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

I anden halvleg var Liverpool ovenpå og havde de bedste chancer, mens Manchester United-spillerne lod til at have svært ved at tro på, at det kunne lykkes at score de tre nødvendige mål, der ville sikre avancement til kvartfinalerne.

- Vi havde chancen, det er følelsen i omklædningsrummet. Vi skabte nok chancer til at vinde kampen, siger Louis van Gaal.

Manchester United er gået fra skuffelse til skuffelse i denne sæson, og publikum på Old Trafford har flere gange kvitteret med markant buhen.

Spillerne blev dog klappet fra banen efter kampen mod Liverpool. Det ser Louis van Gaal som et tegn på, at tilhængerne gav spillerne kredit for især den begivenhedsrige første halvleg, hvor både United og Liverpool havde store muligheder.

- Spillerne gav alt. Mere end alt. Jeg er glad for, at fansene lagde mærke til det og applauderede dem til sidst, siger manageren.

Med exiten fra Europa League er FA Cuppen Manchester Uniteds eneste mulighed for at vinde en titel i denne sæson.

Klubben er nået frem til kvartfinalerne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip