Louis van Gaal jagter sejr i jubilæum mod ond ånd

Når Louis van Gaal og Manchester United søndag møder Swansea i Wales, bliver det kamp nummer 50, hvor den hollandske manager står i spidsen for udeholdet.

Der er dog langt fra tale om nogen ønskemodstander for Louis Van Gaal og co.

I sin første Premier League-kamp som United-manager var det netop Swansea som besejrede United, og det walisiske hold var også det eneste, som Manchester United tabte begge ligaopgør til i sidste sæson.

- Det bliver meget svært at slå dem, men vi er bedre forberedt end sidste år.

- Jeg håber, vi kan vise, at vi har forbedret os, det er det eneste, der tæller. Sidste år var det kun Swansea, som vi tabte begge kampe til, og jeg vil altid have forbedringer fra mine spillere, siger Louis van Gaal.

Manchester United er åbnet sæsonen med syv point i tre kampe, mens Swansea har fået fem point. Dermed går begge klubber ubesejrede ind til opgøret.

- Swansea har bevist, at de har et godt hold. De har spillet uafgjort ude mod Chelsea og vundet mod Newcastle, og når jeg kigger på de enkelte spillere, så rummer de kvalitet, siger Louis van Gaal.

I Swansea-lejren forventer man også en vanskelig opgave og frasiger sig favoritværdigheden, selv om klubben senest har haft taget på søndagens gæster.

- Det er altid meget vanskeligt, når du møder de store klubber. United har tilføjet kvalitet og bredde til truppen, og de har nogle verdensklassespillere.

- Vi er undertippede, men vi er på hjemmebane, og vi vil vise os frem foran vores egne fans, siger Swansea-manager Gary Monk.

Kampen begynder søndag klokken 17.

/ritzau/AFP

Dagens Gossip