Louise Dorph indlagt på hospitalet for farlig sygdom

Boligstylist Louise Dorph-Petersen, der er hyppig gæst i 'Go' Morgen Danmark' på TV2, er indlagt på hospitalet for meningitis.

Det skriver den 45-årige journalist, der i to år var gift med tv-værten Jes Dorph-Petersen, på sin Instagram-profil.

Her har boligeksperten delt et fotografi af en hospitalsseng, og under billedet skriver hun, at nakkesmerter fik hende til at tage på skadestuen, der gav hende diagnosen hold i nakken.

Smerterne i nakken fortsatte dog og 'blev værre og til sidst ulidelige', skriver Louise Dorph-Petersen på det sociale medie.

Læs også: Alkoholforbrug tvinger TV2-vært af skærmen

Hun fortsætter:

- Pludselig endte jeg i en ambulance - nu ligger jeg så på hospitalet, kigger på solstråler, med pencillindrop i armen og er til observartion for meningitis.

Hun tilføjer:

- I går kunne jeg ingenting, ikke se, høre eller holde til de mindste lyde. I dag nyder jeg de klare frostvejr, der stråler ind på stue 373... Ak ja, 2016. Det kan kun blive bedre. Tak for pencillin, søde sygeplejersker og læger.

Meningitis er en hjernehindebetændelse, der som kan ramme alle mennesker i løbet af meget kort tid, og selv om meningitis sjældent er farlig eller livstruende, så kan betændelsen udvikle sig alvorligt ved blandt andet blodforgiftning.

Se Instagram-opslaget fra Louise Dorph-Petersen her:

 

 

Og sådan skulle mit 2016 så starte. Ikke helt så lyst som jeg havde håbet. 1. januar, voldsomme nakkesmerter, der på skadestuen fik diagnosen 'hold i nakken', smerter der forsatte, blev værre og til sidst ulidelige og pludselig endte jeg i en ambulance - nu ligger jeg så på hospitalet, kigger på solstråler, med pencillindrop i armen og er til obs for meningitis. I går kunne jeg ingenting, ikke se, høre eller holde til de mindste lyde. I dag nyder jeg de klare frostvejr der stråler ind på stue 373... Ak ja, 2016. Det kan kun blive bedre tak for pencillin, søde sygeplejersker og læger

Et billede slået op af Louise Dorph-Petersen (@louisedorph) den

5. Jan 2016 kl. 3:13 PST

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip