Löw skyder snak om egen fremtid til hjørne efter EM-farvel

Skrevet af admin

08/07/2016

Dagens topnyheder

Når det tyske landshold i fodbold i september drager til Oslo for at spille VM-kvalifikationskamp mod Norge, er det ikke helt sikkert, at landstræneren hedder Joachim Löw.

Efter nederlaget i EM-semifinalen til Frankrig torsdag aften var Löw i hvert fald ikke interesseret i at spekulere i sin egen fremtid som landstræner.

- Jeg vil ikke svare på det i aften. Skuffelsen sidder så dybt i mig, at jeg ikke orker at tænke på det, sagde han.

Over for den tyske tv-station ZDF nedtonede han imidlertid efterfølgende spekulationerne om egen fremtid, da han fik spørgsmålet om, hvorvidt han sidder på trænerbænken i venskabskampen mod Finland 31. august.

- Jeg tror det nok, svarede Löw.

Under alle omstændigheder skal den tyske indsats under EM nu igennem en grundig evaluering. Og Joachim Löw, der for to år siden førte Tyskland til en VM-titel, skal have talt med det tyske fodboldforbund.

- Vi har ikke diskuteret det på forhånd, for det har ikke været på dagsordenen. Måske gør vi det i morgen, når vi kommer hjem, eller om to-tre dage. Måske venter vi nogle uger, sagde han.

Löw forklarede nederlaget til Frankrig med uheld. Han gentog flere gange, at Tyskland ifølge ham var det bedste hold på banen.

Det tyske landsholds manager, Oliver Bierhoff, mener, at holdet har spillet en god turnering i Frankrig.

- Jeg tror ikke, at der vil være alt for mange kritikere, siger han.

- Siden 2005 har vi hver gang sluttet i top-4. At tabe mod værtslandet Frankrig er ikke så dårligt, tilføjer han.

Joachim Löw blev udpeget til tysk landstræner i 2006.

/ritzau/NTB