Lowcostholidays giver enlige forældre mere ferie

Efteråret er kommet og mange danskere er nu begyndt at planlægge deres vinterferie. Men prisen for at kunne nyde ferien på skønne destinationer er ikke tilpasset enlige forældres situation. Mange hotelpriser er baseret på, at to voksne rejser sammen.

Dermed bliver prisen for en rejse ofte uforholdsmæssig høj for enlige forældre.

For Lowcostholidays er det vigtigt, at familier har chancen for at rejse - uanset hvordan familiekonstellationen ser ud.

- Kunder fra hele verden har kontaktet vores kundeservice og spurgt efter rejser, der er tilpasset forskellige kombinationer og familier. Vi har arbejdet hårdt på at finde en løsning, der kunne fungere, og er stolte af, at kunne tilbyde op til 50 procent rabat for enlige forældre med børn, siger Eva Magnusson-Bowring, Managing Director for Lowcostholidays i Norden, i en pressemeddelelse.

Læs også: Hver tiende vil holde "fri for børn" i ferien

Rabatkonceptet, som lanceres i oktober, betyder individuelt forhandlede rabatter på en række forskellige hoteller, som for eksempel halv pris på et værelse, gratis ophold til børn sammen med mor eller far mv. Disse hoteller vil være mærket ”Single Parent Friendly” på Lowcostholidays hjemmeside.

- Det er vigtigt for os, at alle får muligheden for at tage på ferie, og vi satser derfor kraftigt på enlige forældre. Vi har gjort dette muligt ved at presse priserne og forhandle os til generøse rabatter på mere end 100 hoteller over hele verden, fortæller Eva Magnusson-Bowring.

Lowcostholidays rabatkoncept er ikke kun rettet mod mor eller far. Bedsteforældre kan også tage deres barnebarn med ud at rejse.

Dagens Gossip