Loyal hvalp nægter at forlade sin døde ejers side

Drabsafdelingen hos politiet i Oklahoma blev kaldt til stedet, hvor liget af en mand blev fundet ved en busk.

Ved liget fandt betjentene også en meget ung bull terrier, som tilsyneladende var i sorg og holdt vagt over den ejer, som den netop havde mistet. Den nægtede at forlade stedet.

Det skriver News Channel 4.

Det lykkedes dog til sidst politiet at få hunden med hen på et lokalt dyreinternat, hvor de ansatte kunne rapportere, at hvalpen blev ved med at vise voldsomme tegn på sorg og depression.

Hunden var bundet, da ordensmagten fandt ham ved sin ejers lig, men der var ingen tegn på, at at han havde forsøgt at komme fri på den varme dag.

- Hvis han havde villet det, kunne han sagtens have tygget gennem snoren og fundet vand i nærheden. Men det gjorde han ikke, siger Sheridan Lowey fra internatet.

- Den forsøgte hele tiden at trække tilbage til resterne af sin døde ejer, fortæller han, og fortæller, at det langt fra er et sjældent syn for hunde, der har mistet deres kære.

- Vi har fundet dyr, der bogstaveligt talt lå i sengen med et lig, fordi det er deres familier. Deres ejer er død. De forstår ikke, hvad der sker. De ved ikke, hvad de skal gøre. De ved ikke, hvordan de skal reagere.

Heldigvis er der nu nyt håb for den triste unge bill terrier. Seneste ny fra News Channel 4 er, at hvalpen er blevet adopteret af en slægtning til den afdøde ejer. Ifølge mediets kilder kunne hunden straks kende slægtningens stemme, og var ovenud lykkelig for at tage hjem med ham. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip