Lucas Andersen scorer i Willem II-nedtur

03/04/2016

En scoring af danske Lucas Andersen var ikke nok til at skaffe Willem II en vigtig sejr i bundstriden i Æresdivisionen i Holland, da holdet lørdag aften hjemme mødte Twente.

Trods en 2-0-føring måtte Lucas Andersen og kompagni forlade kampen med et smerteligt nederlag på 2-3.

Den tidligere AaB'er er udlejet til bundholdet fra Ajax, og han takkede endnu en gang for tilliden med sin scoring til 2-0 tre minutter før pausen. Det var danskerens femte ligascoring i sæsonen.

Men både sejr og uafgjort gled ud af hænderne på danskerens klub fra det 57. til 79. minut, og nu ligger Willem II á point med Excelsior, som ligger under nedrykningsstregen.

Rækken toppes af PSV Eindhoven, som vandt 4-2 ude over AZ Alkmaar og dermed har et point ned til Ajax, som spiller søndag.