Lucas Bjerregaard fører i Frankrig efter hole-in-one

Den danske golfspiller Lucas Bjerregaard valgte lidt af en scene at brillere på torsdag, da han lagde sig i spidsen af ugens European Tour-turnering.

Der blev spillet i den 100. udgave af turneringen French Open i Paris, og her leverede danskeren et hole-in-one-slag på andet hul - som var et par 3-hul.

Det var medvirkende til, at danskeren fører turneringen efter første runde torsdag.

Lucas Bjerregaard gik første runde i fem slag under par, da han ud over sin eagle på andet hul også leverede to bogeys samt fem birdies.

Danskeren topper foran belgiske Thomas Pieters, Bernd Wiesberger fra Østrig og Thongchai Jaidee fra Thailand, der alle deler andenpladsen et enkelt slag efter Bjerregaard.

- Det er et skridt i den rigtige retning og mod det niveau, jeg ved, jeg kan spille på. Jeg begynder at slå jernene betydeligt bedre, og så holer jeg nogle putts i dag, så det var dejligt, sagde Lucas Bjerregaard efter runden ifølge sitet golf.dk.

Bedriften torsdag var ikke mindre opsigtsvækkende af, at danskeren leverede sine slag med helt nye golfkøller, da Lucas Bjerregaard mistede sine oprindelige golfkøller ved ankomsten til Paris.

Lasse Jensen gik første runde i to slag under banens par, hvilket rækker til en delt 10.-plads, mens Joachim B. Hansen deler 18.-pladsen efter en runde i et slag under par.

Det samme gør Anders Hansen, mens Thomas Bjørn er nede på en delt 82.-plads efter en første runde i tre slag over.

Jeff Winther, Morten Ørum Madsen ligger længere nede i stillingen, mens Thorbjørn Olesen kom helt skidt i gang med turneringen og gik runden i hele ni slag over par efter en dag med blandt andet fire dobbeltbogeys

/ritzau/

Dagens Gossip