Ludacris hjælper tyfonen Haiyans ofre

50.000 dollars til hjælpearbejdet efter den dødbringende storm, der ramte det asiatiske ørige i starten af november.

Gaven fra Ludacris tilfalder mGive Foundation, der fordeler udbyttet af forskellige SMS-indsamlinger til fem lokale nødhjælpsorganisationer.

»Tyfonen Haiyan har voldt så mange mennesker smerte. Hvis vi alle giver, hvad vi kan for at hjælpe de familier, der er ramt af tragedien, kan vi gøre en forskel. Man behøver ikke være entertainer for at hjælpe og medfølelse strækker over landegrænser«, hedder det i en udtalelse fra hiphop-stjernen.

Naturkatastrofen har kostet over 5.000 mennesker livet og gjort tusinder hjemløse.
Den har også fået underholdningsindustriens stjerner til at gribe dybt i lommerne. Senest har Rihanna skænket 100.000 dollars, ligesom næsten
40 musikstjerner fra Eminem til Adele har stillet hits gratis til rådighed for et støttealbum.

Ludacris nøjes i øvrigt ikke med at betænke tyfonens ofre. I anledning af den amerikanske helligdag Thanksgiving har han via sin fond The Ludacris Foundation givet 250 familier i Atlanta et gratis festmåltid til i aften bestående af en kalkun med alt det traditionelle tilbehør.

»Her har vi et eksempel mere på, at vi i fællesskab kan gøre en kæmpeforskel«, påpeger den 36-årige rapper og skuespiller.

Hans Thanksgiving-middage går til familier, der er ramt af arbejdsløshed eller på anden måde har det skidt som følge af USAs økonomiske nedtur.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip