Lufthavn til ansat på ferie: Du er fyret

Den er helt gal med det psykiske arbejdsmiljø i Aalborg Lufthavn. Nu fortæller seks tidligere ansatte i afdelingerne Handling og Security i Aalborg Lufthavn om de forfærdelige forhold. Og en ledelse, der lukker øjnene for problemerne, som Fagbladet 3F de seneste dage har beskrevet.

En 42-årig tidligere ansat pointerer, at Security er den værste arbejdsplads, hun har været på.

- Lederne holdt ikke deres løfter og den måde lufthavnen ledes på er noget svineri. Der trænger til at blive ryddet godt op, siger den 42-årige, der blev fyret pr telefon på første dag af en udlandsferie, der blev fuldstændig ødelagt af telefon-fyringen.

- Jeg skal aldrig sætte mine fødder der igen, siger en anden, der selv sagde op efter to år i Handling.

De tidligere ansatte, der alle ønsker at være anonyme, taler om vilkårlig ledelse, hvor det handlede om, hvem der var venner med hvem. Og en dårlig stemning, der gennemsyrede hverdagen.

Vice- og driftsdirektør Kim Bermann mener, at der er rettet op på problemerne.

- Vi har haft et godt samarbejde siden Cimber-Sterlings konkurs i maj 2012, og har blandt andet udskiftet en afdelingsleder, som konsekvens af problemerne. Vi har taget hånd om de personer, der havde problemer og ønsker kun at komme til bunds i det her, siger han.

Næstformand i 3F Aalborgs Transportgruppe, Ole Nors Nielsen, har forgæves påtalt det dårlige psykiske arbejdsmiljø overfor Aalborg Lufthavn gennem flere år.

- Arbejdsmiljøet er stadig under al kritik, siger Ole Nors Nielsen, der lige nu har kontakt til fire ansatte i Security, der har klaget over deres nød til 3F-afdelingen.

De ansatte i Aalborg Lufthavns Security-afdeling er indkaldt til møde torsdag morgen, hvor det psykiske arbejdsmiljø er på dagsorden.

Kilde: 3F

Dagens Gossip