Lufthavnsløb er nu udsolgt

Et natløb midt i en lufthavn. Idéen har vist sig som en stor succes for Billund Lufthavn, der nu melder alt udsolgt. En interesse, der naturligvis glæder projekt- og udviklingschef Anders Nielsen.

- Den store interesse forpligter. Nu vil vi bruge de næste måneder på at sikre, at deltagerne får en unik oplevelse og mærker den specielle stemning, der er i lufthavnen om natten, fortæller Anders Nielsen.

Også Børnehjertefonden har grund til at være glade. De kan se frem til et pænt støttebeløb, da tilmeldingsgebyret fra løbet går ubeskåret til fondens hjælp til børn med medfødte hjertesygdomme samt deres familier.

Startnumre uddeles weekenden før løbet

For at gøre oplevelsen så god som mulig for deltagere på selve løbsnatten, uddeler Billund Lufthavn startnumre til alle tilmeldte om søndagen før selve løbet. Det skal give mere ro på selve løbsdagen, ligesom løberne får mulighed for at orientere sig om de fysiske forhold i dagslys.

- Vi håber, at alle, der har tid og mulighed for det, tager en tur forbi Billund Lufthavn og får afhentet deres startnummer. Det vil være en stor hjælp for os, men vi udleverer også startnumre på selve løbsdagen fra midnat, siger Anders Nielsen.

Løbet foregår på startbanen i Billund Lufthavn natten til den 16. maj.

Dagens Gossip