Luis Enrique lægger sig fladt ned for Messi

Der har aldrig nogensinde været en bedre spiller i fodboldverdenen.

Så enkelt kan det siges, og så enkelt siger Barcelona-træner Luis Enrique det, inden Barcelona onsdag indleder Champions League-forsvaret og spiller den første gruppekamp mod italienske Roma.

- I kender min holdning (til Messi, red.), men jeg kan give jer den igen. Messi er ikke bare verdens bedste fodboldspiller. Han er den bedste spiller, der nogensinde har været i fodbold, lød det fra Luis Enrique på pressemødet før Roma-kampen.

Her spiller Lionel Messi sin Champions League-kamp nummer 100, når det går løs på Det Olympiske Stadion i Rom.

Han har scoret 77 mål i turneringen indtil nu, og han kæmper kampe for kamp med Cristiano Ronaldo om at være mest scorende spiller i Champions League nogensinde.

Barcelonas forsvarsspiller Jordi Alba er heller ikke i tvivl om den evige rivalisering mellem de to superstjerner.

- Ronaldo er en fantastisk målscorer, men det, som Leo (Messi, red.) gør på banen, er der ingen, der gør ham efter. Det er ikke sammenligneligt. Når Leo er på banen, så ændrer alt sig. Efter min mening er han fem skridt foran alle andre, siger Jordi Alba.

Barcelona vandt Champions League-trofæet i maj og kan som den første klub nogensinde, mens turneringen har heddet Champions League, genvinde titlen, hvis Luis Enriques tropper går hele vejen i denne sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip