Luis Suarez får 10 kampes karantæne for bid

Luis Suarez har netop fået sin dom for den bid-episode, der involverede Chelseas Branislav Ivanovic som det uskyldige offer for Liverpool-angriberens tandsæt i sidste weekends duel mellem Liverpool og Chelsea.

Den uafhængige regelkommission, der skulle udmåle straffen over Suarez, der har erkendt, at han er skyldig i voldelig adfærd, er således kommet frem til, at Liverpool-topscoreren skal have 10 spilledages karantæne.Dermed må Liverpool undvære deres måltyv i sæsonens resterende fire kampe og også i de første seks kampe i næste sæson.

Luis Suarez erkendte tirsdag, at han var skyldig i voldelig adfærd, men han mente samtidig, at han ikke burde straffes hårdere end gennemsnittet for sager af denne art, hvilket er tre spilledages karantæne.

Men den uafhængige regelkommission, der består af tre personer, valgte altså at følge det engelske fodboldforbund FAs påstand om, at der var skærpede omstændigheder i sagen, der retfærdiggjorde en langt hårdere straf.

Liverpool var hurtig med en reaktion på klubbens hjemmeside, hvor det tydeligt fremgik, at klubben er meget utilfreds med kendelsen.- Både klubben og spilleren er chokerede og skuffede over voldsomheden i dagens beslutning fra den uafhængige regelkommission, skriver Liverpool på klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Vi vil nu afvente den skriftlige begrundelse i morgen (torsdag, red.), før vi kommenterer ydeligere på sagen.

Luis Suarez har mulighed for at appellere den del af kendelsen, der går ud over de tre dages karantæne, der er standard i sager af denne art. Denne appelmulighed udløber på fredag.

Med straffen fra FA har Luis Suarez raget i alt 20 spilledages karantæne til sig siden sit skifte til Liverpool i januar 2011 - heriblandt de otte karantænedage, han modtog efter racismesagen mod Manchester Uniteds Patrice Evra.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip