Luis Suarez-hattrick sikrer Barcelona-sejr over Eibar

25/10/2015

Når klubbens absolutte verdensstjerne er skadet, må andre profiler træde til.

Sådan synes opskriften at have lydt for Barcelona-mandskabet, der i øjeblikket må spille uden Lionel Messi.

I mangel af assistance fra den skadede, argentinske fodboldtroldmand tog Luis Suarez søndag aften bolden op, og med et hattrick sikrede han Barcelona en hjemmesejr på 3-1 over Eibar på Camp Nou.

Dermed spillede Barcelona sig op på 21 point ligesom Real Madrid, som lørdag på udebane vandt det vigtige topopgør mod Celta Vigo med 3-1.

Real Madrid topper dog stadig Primera Division med en langt bedre målscore end Barcelona, da Real Madrids imponerende målstatistik lyder på 21-3 foreløbig i denne sæson.

Atlético Madrid er nummer tre med 19 point efter en 2-1-sejr hjemme over Valencia.

Eibar bed ellers fra sig fra start og kom foran efter blot ti minutter.

Efter et flot gennemspillet Eibar-angreb endte bolden hos Borja Baston, og da Claudio Bravo var på skovtur, kunne Baston relativt nemt sparke Eibar foran 1-0.

Barcelonas udligning var dog smukkere. Efter 20 minutter sendte Sergio Busquets en lang bold frem i højre side, hvor Sandro Ramirez i luften helflugtede en aflevering ind over, og hvor Suarez sekundet efter kom drønende og pandede udligningen i kassen på et hovedstød.

To minutter efter pausen gjorde Suarez det til 2-1 på oplæg af Neymar.

Mod slutningen fik Javier Mascherano rødt kort for at brokke sig over en dommerbeslutning, men to minutter efter lukkede Luis Suarez kampen med sin tredje scoring efter endnu et oplæg fra Neymar.

Suarez spillede sig selv fri i feltet med brystet og hamrede bolden i mål til slutstillingen 3-1.