Luis Suarez i ny kovending om fremtiden

Luis Suarez' ophold i engelsk fodbold er i den grad blevet til en sæbeopera.

Efter en sommer, hvor stjerneangriberen har gjort alt for at komme væk fra Liverpool, var der åbenbart en ny udvikling, da han onsdag pludselig vendte på en tallerken og udtalte til Uruguay-avisen El Observador, at han nu ville blive i Liverpool.

En anerkendt sportsjournalist fra Uruguay, Martin Chachero, afslørede endda på Twitter, at Suarez personligt havde fortalt ham, at han blev i Liverpool og endda var klar til at forlænge sin kontrakt. Men som altid med Suarez formår han at skabe bølgegang i international fodbold.

Det gjorde han også onsdag, efter han havde scoret i Uruguays 4-2-sejr over Japan i en testkamp. For nu afviste Suarez, at han havde ændret mening.

- Det har jeg aldrig sagt. Det er der måske andre, der har sagt. Men det vigtigste er nu, at jeg er her med landsholdet, sagde Suarez i den såkaldte Mixed Zone efter sejren.

Det meddeler den engelske avis The Telegraph, og dermed tyder alt på, at Suarez stadig håber på, at Liverpool ender med at sælge ham til Arsenal.

Før onsdagens landskamp mod Japan var Suarez ellers citeret for at sige til El Observador:

- Lige nu på grund af fansenes reaktioner, så bliver jeg i Liverpool.

Men det citat stammer altså ikke fra Suarez selv, og dermed deler den kontroversielle angriber igen vandene i Liverpool.

For på den ene side er der Liverpool-fans, der er ligeglade med hans opførsel, så længe han bomber løs, og på den anden front er han blevet et hadeobjekt, fordi han offentligt har ønsket at skifte væk.

Arsenal har allerede fået afvist to bud på Luis Suarez, og Liverpools amerikanske ejere har ligesom manager Brendan Rodgers slået fast, at han ikke er til salg.

Meldingerne fra Japan lyder i øvrigt på, at Luis Suarez var i hopla i 4-2-sejren, hvor han udover scoringen også stod bag angrebsmakker Diego Forlans mål. Modsat den seneste tid hvor Suarez har trænet alene i Liverpool som en konsekvens af hans udtalelser.

 

 

 

Dagens Gossip