Luis Suarez vil til Real Madrid

Det fortæller den kontroversielle angriber i et interview med radiostationen 890 Sport i Uruguay.

- Jeg elsker Liverpool, men hvis der er en mulighed for at spille et andet sted... Jeg led for meget som barn for at nå dertil, hvor jeg er i dag til, at jeg vil lade den engelske presse angribe mig unfair. De har ikke anerkendt mig som en spiller, de har kun dømt mig på min attitude.

- Jeg er lykkelig i Liverpool, jeg er glad på grund af fansene. Jeg begik en fejl, jeg er et menneske, men medierne har talt om mig på en måde, som de ikke skulle have gjort. Min familie har lidt og tingene løb løbsk. Min datter og min kone har lidt. Jeg er ikke parat til blive ved med at udholde den engelske presse, lød de klagende ord fra den uruguayanske angriber, der tilsyneladende stadig ikke har forstået, hvor vigtig den rette indstilling er, hvis man vil accepteres og anerkendes i England udenfor cirklerne omkring ens egen klub.

Suarez har i stedet en drøm om at komme til et mere venligt indstillet klima, og det tror han på, at han kan finde i Spanien.

- Jeg har talt med min agent, og der er ikke noget konkret. Det vil altid være svært at sige nej til Madrid, endnu mere med det hold, som de har nu. Jeg har en kontrakt med Liverpool, men det ville være meget svært at sige nej til Real Madrid. Der er en masse rygter i transfervinduet, men man ved aldrig, indtil der kommer nogle konkrete tilbud, lød det åbenlyse frieri til den spanske kongeklub, der står foran en større genopbygning efter Mourinhos exit.

- Jeg har talt med træneren (Brendan Rodgers, red.), og han ved, hvad jeg vil. Han var selv en spiller. Nogle af spillerene har forstået min situation - og så siger jeg ikke mere.

En spansk radiostation forsøgte at få Reals præsident til at reagere på Suarez-frieriet, og han var ikke direkte afvisende.

- Well, Suarez er en stor spiller, ligesom Cavani og Lewandowski... Vi kan ikke tale om spillere fra andre klubber, men hvis du spørger mig, ja, så kan jeg godt lide Suarez, sagde Perez.

Suarez er stadig i gang med at afsone den karantæne på 10 kampe, som han fik efter at have bidt Branislav Ivanovic under en kamp mod Chelsea. Han mangler stadig seks kampe, som han kun kan se fra tribunen, hvis han bliver i England. Real Madrid er en af de få klubber, der har midlerne til at betale de mindst 350 mio. kroner, som der formentlig skal til, hvis klausulen, der kan få Suarez ud af kontrakten med Liverpool i utide, skal indfries.

Liverpool hentede onsdag den spanske angriber Iago Aspas fra Celta Vigo, der ellers også stod på Michael Laudrups indkøbsliste, så måske er man ved at forberede sig på en fremtid uden den bidske Luis Suarez i front.

Dagens Gossip