Lukas Forchhammer: Derfor droppede jeg skuespillet

Lukas Forchhammer er i dag bedre kendt som forsangeren i bandet Lukas Graham, men den unge stjerne har dog også en fortid som folkekær barneskuespiller i rollen som blandt andre "Grunk" i familiefilmene "Krummerne" 1, 2 og 3.

Derudover har han lagt stemme til en række tegnefilm - blandt andet figuren "Anders" i filmene "Toy Story 2" og "Toy Story 3" og som "Jakob" i "Grislings store eventyr" samt løven "Simba" i "Løvernes Konge 3". 

På trods af den lovende karriere inden for skuespil (både teater og film), valgte Lukas Forchhammer skuespillet fra og musikken til - og hvorfor var det egentlig lige?, lød et af de glimrende spørgsmål fra intervieweren fra Handipressen på Sølund Festival, som Forchhammer talte med, og som kan ses i videoen nedenfor. 

- Jeg kan bedre lide at synge, end at være skuespiller. Da jeg blev ældre, synes jeg, det var mærkeligt at være en anden, når man skulle på arbejde. Nu går jeg bare på scenen, og så er jeg 100 procent mig selv, og det kan folk jo rigtig godt lide, kan man sige, siger Lukas Forchhammer i interviewet. 

Sangeren fortæller i interviewet også, hvordan han på næsten magisk vis skabte hit-sangen ”7 years” i samarbejde med pianisten Morten Ristorp.

Bandet har lige nu stor succes i Danmark såvel som i udlandet og har derfor travlt og skal på turne til et utal af lande de kommende måneder – der bliver dog en pause i september, hvor Lukas skal være far til en lille pige.

Se interviewet, som roses på nettet og af Lukas Forchhammer selv efterfølgende:

Læs også: Midt i succesen: Choknyhed for Lukas Graham

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip