Lukas Graham favorit til flere priser ved Danish Music Awards

Når Danish Music Awards i morgen løber af stablen, er der lagt op til et triumftog for et af de nyere navne i dansk musik. Betsson har nemlig Lukas Graham som favorit til at vinde kategorierne Årets Album, Årets Gruppe og Årets Mandlige Kunstner.

Med hele syv nomineringer ved årets Danish Music Awards tyder det på, at den samlede pladebranche også har et godt øje til bandet med den dansk/irske forsanger Lukas Graham i spidsen.

Lukas Graham er blandt andet nomineret i kategorierne Årets Danske Album, Årets Danske Gruppe og Årets Danske Mandlige Kunstner, og Betsson forventer, at drengene snupper alle tre priser.

Største favorit er bandet i kategorien Årets Danske Gruppe, hvor konkurrenterne udgøres af When Saints Go Machine og Malk de Koijn. Vinder Lukas Graham denne kategori, er der beskedne odds 1,20 at hente.

Konkurrencen er en smule tættere, når det gælder Årets Danske Album, hvor navne som Eaggerstunn, og Oh Land er en del af feltet. Her betaler Betsson pengene 1,75 gange igen, hvis Lukas Graham løber med statuetten.

Bookmakerens favorit til Årets Danske Hit er Aura Dione med ”Geronimo” til odds 2,20 tæt forfulgt af Medinas ”Kl. 10” til odds 2,50. Til gengæld er rækkefølgen omvendt i kategorien Årets Danske Kvindelige Kunstner, hvor Medina er favorit til odds 1,70, mens Aura Dione betaler pengene 2,35 gange igen.

Danish Music Awards finder sted i morgen klokken 20 i Forum og bliver sendt live på TV2 fra klokken 19.45.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip