Lukas Graham om sin succes: Efter fars død kunne jeg give min mor denne gave

Fristadsbandet Lukas Graham turnerer lige nu rundt i USA, hvor de gang på gang overrasker, berører og underholder publikum i diverse famøse talkshows, radio- samt tv-programmer.

Den 27-årige forsanger Lukas Graham stillede derfor for nyligt op til et interview med nyhedsbureauet AP om bandets succes, udfordringer og inspirationskilder. 

De ligger lige nu historisk højt på den prestigefulde Billboard-hitliste med verdens mest populære sange; nemlig nummer to, men forhåbentligt opadgående, hvor sangen “7 years” kan blive nummer et.

Læs også: Lukas Graham tæt på amerikansk førsteplads

Successen har givet en økonomisk frihed, fortæller Lukas Graham, der mistede sin far i september 2012. Faderen, Eugene, døde pludseligt af et hjerteanfald; kun 61 år gammel, men med pengene fra sin succes kunne Lukas Graham hjælpe sin mor:

- Succesen med musikken har betydet, at jeg, da min far døde, kunne bygge et hus til min mor; at hun kunne få det præcis, som hun ønskede det, siger han i interviewet.

Han er glad for at have slået igennem og bruger oplevelserne fra sit liv aktivt i sine sange:

- Det her lyder måske lidt mærkeligt. Men jeg kan godt lide at få folk til at græde, når jeg synger.

- Når jeg jeg får folk til at græde, fordi jeg synger 7 years, better than yourself, happy home; alle de store ballader om tab, smerte, familie og livserfaringer, så tænker jeg “den person har forstået det”. Hvis en person ikke forstår det, tænker jeg, “ok, den person har ikke forstået det endnu. Hun har ikke haft den livserfaring. Giv hende fem år, så har hun forstået det, for det kommer alle til på et tidspunkt, siger han.

Se interviewet her:

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip