Lukas Hradecky holder nullet i Bayerns første pointtab

30/10/2015

En tidligere målmand fra Alka Superligaen blev en af hovedpersonerne, da Bayern München fredag aften satte point til for første gang i denne sæson i Bundesligaen.

Efter ti sejre på stribe måtte de regerende mestre nøjes med 0-0 ude mod Eintracht Frankfurt, der havde Lukas Hradecky på mål.

Den tidligere Esbjerg- og Brøndby-målmand, som Frankfurt hentede i sommer hos Brøndby, kom på hårdt arbejde i kampen i Commerzbank-Arena.

Ti minutter før tid var Robert Lewandowski tæt på at score for Bayern, men den polske angriber sendte bolden tæt forbi mål.

Halvandet minut før tid tæmmede Robert Lewandowski en fremlægning og passerede Lukas Hradecky.

Scoringen blev dog korrekt underkendt, fordi angriberen var offside.

Bayern pressede på, men til sidst lykkedes det altså for Eintracht Frankfurt at blive det første hold til at tage point fra mestrene i den tyske liga i denne sæson.

Hjemmeholdets fans og spillere fejrede 0-0-resultatet som en sejr.