Lukas Hradecky lover forbedring i Brøndby-målet

Lukas Hradecky blev hentet til Brøndby som frelser mellem stængerne, men finnen har haft svært ved at ramme det niveau, der gjorde ham til Superligaens bedste keeper i sidste sæson.

Det erkender Hradecky, der senest så skidt ud, da han gik helt skævt af det indlæg, der endte i Viborgs føringsmål fredag aften. Brøndby fik dog reddet æren og ét point med 2-2 efter en scoring i overtiden.

- Jeg er ikke tilfreds med, hvordan jeg har præsteret. Der bliver stillet store krav til mig efter sidste sæson, og jeg skal forbedre mig selv. Det har været en lidt hård start, og jeg har ikke præsteret på mit topniveau. Jeg har lavet fejl, men til gengæld er mit bundniveau forhøjet efter sidste sæson, og jeg ved, at jeg bliver endnu bedre, siger Lukas Hradecky, da BT fanger ham på vej til lufthavnen, hvor han skal til landsholdssamling med Finland.

Brøndby ryger under stregen i Superligaen, hvis kampen mellem FC Nordsjælland og FC København søndag aften finder en vinder. Bliver den uafgjort, holder Brøndby sig oven vande på den 10.-plads, der blev klubbens redning fra nedrykning i sidste sæson.

Brøndby-træner Thomas Frank kalder på tålmodighed fra omgivelserne, efter han har søsat det nye Brøndby-projekt, der stadig har til gode at kaste sin første sejr af sig efter turneringens første fire kampe.

Samme mantra vil Lukas Hradecky gerne abonnere på, når talen falder på den nysammensatte Brøndby-defensiv, hvor unge folk som Frederik Holst, Patrick da Silva og Riza Durmisi har suppleret erfarne Martin Albrechtsen og 25-årige Michael Almebäck.

- Vi har hele tiden sagt, at det kræver tid. Det kan være svært at forstå, men i Esbjerg var vi meget sammenspillet og havde en lang periode med de samme spillere. Vi skal alle sammen vænne os til nye ansigter, og det tager tid. Det kommer ikke efter fire kampe, men skridt for skridt, siger Lukas Hradecky, der fortæller, at der internt i Brøndby er en god stemning og en følelse af, at man er på rette vej.

- Jeg synes også, man kan se på vores spil, at vi er på rette vej. Selvfølgelig kan man mærke, at det har været nogle hårde år i Brøndby, særligt når jeg kommer fra et succeshold. Jeg var med til et lignende projekt i Esbjerg, og jeg kender det, der skal til. Jeg er ikke en tålmodig person, og jeg er meget ærgerlig over i går (mod Viborg, red.). Men i Esbjerg havde vi også kun tre point efter otte kampe i sidste sæson, og det endte jo godt. Det er sådan, det går i fodbold, siger Lukas Hradecky.Han er tilbage mellem stængerne for Brøndby på fredag, hvor holdet drager til Herning til Superliga-opgøret mod FC Midtjylland.

 

 

 

Dagens Gossip