Luke Evans skal løfte arven efter Brandon Lee

Den walisiske skuespiller har to gange gjort sig bemærket sammen med Mads Mikkelsen, først i »Clash of the Titans - Titanernes kamp« fra 2010 og året efter i »De tre musketerer«. Biografgængerne kan også opleve ham i Peter Jacksons »Hobbitten«-trilogi og nu følger »The Crow«.

Producenten Relativity Media bekræfter, at Evans påtager sig rollen som Eric Draven.
Filmens handling udspiller sig i en lovløs udgave af Detroit, hvor de kriminelle regerer uhindret. Draven og hans forlovede Shelly Webster bliver myrdet aftenen før deres planlagte bryllup og et år senere genopstår rockmusikeren for at hævne de to dødsfald med vejledning fra en mystisk krage, der tjener som bindeled mellem jordelivet og det hinsides.

Den første filmatisering af James O'Barrs tegneserie blev instrueret af Alex Proyas og har opnået kultstatus - godt hjulpet af den ulykke, der kostede Lee livet på settet i 1993.
Den spanske instruktør F. Javier Gutiérrez skal stå bag kameraet på nye udgave, der er stærkt forsinket. Adskillige skuespillere har derfor nået at blive sat i forbindelse med hovedrollen, blandt andre James McAvoy, Bradley Cooper, Mark Wahlberg og Tom Hiddleston, men det er Evans, som løber med den eftertragtede opgave.

Indspilningen begynder efter planen i starten af næste år.

Dagens Gossip