Luksusfælden: Gældsramt mand drikker mælk for 3500 kr om måneden

De fleste deltagere i tv-programmet "Luksusfælden" på TV3 søger økonomisk vejledning, fordi de kaster penge ud af vinduet på cigaretter, elektronik, ferier, telefoni og tøj. 

Men i den norske udgave af programmet "Luksusfellen", bliver seerne præsenteret for den 30 årige nordmand, Jan Ivar Furevåg, som bruger 3500 norske kroner på mælk pr. måned.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Han drikker nemlig 250 liter mælk om måneden, det svarer til 6-7 liter på daglig basis.

Problemet er, at Jan Ivars massive mælkeforbrug lægger en dæmper for, at han kan betale af på sin gæld på en halv million kroner.

- Jeg drikker 6-7 liter mælk om dagen. Det er måske nok for meget i sammenligning med, hvad en normal person drikker af mælk. Jeg løber aldrig tør for mælk. Det er dog sket et par enkelte gange. Og det skabte stor krise, fortæller Jan Ivar i "Luksusfellen" på norsk TV3.

LÆS OGSÅ: Luksusfælden: Ingen el - laver mad over bål

De norske værter i programmet er ved at tabe næse og mund, da det går op for dem, at Jan Ivar og kærestens økonomi er presset som følge af hans mælkemani.

I bedste luksusfælde-stil skaffer værterne hele 250 liter mælk, som de stiller op foran Jan Ivar, så han visuelt kan se, hvor meget mælk han skyller ned hver måned.

Oven på det syn kan Jan Ivar godt se, at der er noget galt.

- Jeg føler, at det er en slags tvang, at jeg drikker så meget mælk. Men når jeg nu ser, hvor meget mælk, jeg egentlig drikker, bliver jeg motiveret til at stoppe med at drikke så meget mælk, siger Jan Ivar i "Luksusfellen" på norsk TV3.

Programmet med den mælketørstige Jan Ivar blev sendt på norsk tv i går aftes, men hele afsnittet kan ses på tv-kanalens hjemmeside.

 

     

Dagens Gossip