Lundberg efter hattrick: Vi vil spille med om medaljer

Randers FC fik en fantastisk åbning på Alka Superligaen, da kronjyderne søndag bankede FC Nordsjælland 3-0 på hjemmebane.

Det var Randers-angriberen Viktor Lundberg, som indtog kampens hovedrolle, da han scorede alle tre mål for hjemmeholdet.

- Det er første gang, jeg laver at hattrick som seniorspiller, og det er en fantastisk følelse.

- Men det vigtigste er, at vi fik tre point. Det er meget vigtigt, at vi kom godt i gang med Superligaen, og at vi kom op på hesten igen, efter vi røg ud af Europa League, siger Lundberg med henvisning til det samlede nederlag til svenske Elfsborg.

Randers-bomberen håber på, at holdet kan spille med om medaljerne i den kommende superligasæson.

- Efter vores skuffende exit fra Europa League så har vi nu 100 procent fokus på Superligaen. Jeg håber, at vi kan spille med om medaljerne i denne sæson, men nu må vi se. Det er lidt en kliché, men vi må tage en kamp ad gangen, siger Lundberg.

Randers' anfører Christian Keller var efter kampen ikke tilfreds med sit holds indsats, selvom det altså blev til en imponerende tremålssejr.

- Der var ikke så meget, som gik godt udover de tre mål. Vi spillede meget dårligere, end vi har gjort tidligere, men vi var effektive og scorede på vores chancer.

- Det har været vores store problem tidligere, hvor vi har spillet os frem til store chancer uden at score, så det var rart, at vi lavede tre, siger han.

På trods af Kellers utilfredshed med spillet, så var han glad for den gode start på Superligaen.

- Det var rart at bevise, at vi er gode nok til at spille med i den øverste del af Superligaen og vinde vigtige kampe som denne mod FC Nordsjælland, siger Christian Keller.

Søndagens kamp mod FC Nordsjælland var den første i sæsonen for Randers, da sidste weekends kamp mod FC København er blevet udsat. Næste opgave for Randers er søndag, hvor man møder AGF på udebane.

/ritzau/

Dagens Gossip