Lundin går til angreb på DR's journalister

Den firdobbelte morder Peter Lundin kører en injuriesag mod DR-journalisterne Kim Bildsøe Lassen og Line Gertsen ved Københavns Byret i disse timer. Det skriver Ekstra Bladet.

Årsagen er, at dr to værter på DR i TV-Avisen i september 2012 sagde, at Lundin, som har skiftet navn til Bjarne Skouenborg, stod bag hashhandlen i Herstedvester-fængslet, hvor han afzoner sin dom. Den episode har fået Peter Lundin til at anklage værterne for injurier.

- Der er rettet nogle urigtige beskyldninger i TV-avisen mod to mennesker - Bjarne Skouenborg (Peter Lundin red.) og en unavngiven kvinde. Det er blevet opfordret til berigtigelse af DR, men de nægter. Derfor har vi oprettet en sag, siger advokat for Peter Lundin, Tage Siboni til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Der er ingen mennesker, der bryder sig om at blive beskyldt for noget, de ikke har gjort.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

DR's beskyldninger bunder i en rapport, der fremhæver Lundins fremtrædende rolle som fængslets hashhandler. Lundin og hans advokat stiller spørgsmålstegn ved rigtigheden af rapporten, som blandt bygger på anonyme kilder.

Hverken Line Gertsen eller Kim Bildsøe Lassen ønsker at kommentere på sagen, inden retssagen er færdig, ifølge Ekstra Bladet.

Peter Lundin kræver en erstatning på 25.000 kroner plus berigtigelse af indslaget fra TV-Avisen. I 2010 tabte Lundin en lignende sag mod Pia Kjærsgaard, som have kaldt ham "så afstumpet, som man overhovedet kan være".

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip