Lykkelig Bale: Vi har aldrig været bedre

Skrevet af admin

21/06/2016

Mest læste i dag

EM-topscorer Gareth Bale roser hele det walisiske fodboldlandshold, som mandag aften var med til at sikre Wales sejren i gruppe B med en overbevisende 3-0-sejr over Rusland.

- Det er helt fantastisk. Aldrig tidligere har jeg spillet på et så godt walisisk hold som dette. Vi har vundet gruppen. Det taler for sig selv. Jeg har ikke mere at sige, lyder det fra Gareth Bale ifølge NTB.

Bale scorede kampens sidste mål, da han midtvejs i anden halvleg chippede bolden over Igor Akinfeev. Det var Bales tredje mål i turneringen, og han er dermed alene i front på topscorerlisten.

Wales kender endnu ikke sin kommende modstander, men det bliver et hold, som er sluttet på tredjepladsen i sin gruppe.

Landstræner Chris Coleman forventer, at det walisiske EM-eventyr fortsætter.

- Som jeg har sagt før, er der mere at komme efter, siger Coleman ifølge AFP.

- Selv efter denne turnering tror jeg på, at denne gruppe af spillere er på vej mod noget større. Jeg og staben er bare glad for, at vi er her sammen med dem.

- Vi har ingen frygt for nogen, og hvorfor skulle vi have det efter sådan en præstation som den i aften? spørger landstræneren.

Wales sluttede et enkelt point foran England i gruppe B, selv om waliserne tabte 1-2 i holdenes indbyrdes opgør.

Fra første til sidste fløjt var Rusland udspillet mandag aften, og landstræner Leonid Slutsky undskylder for holdets præstation og antyder, at han siger sit job op.

- Jeg vil gerne undskylde over for vores fans. Vi var dårlige i dag, og vi fortjente at tabe kampen. Vi var dårlige på alle parametre.

- Efter sådan en turnering behøver man en anden i spidsen, siger Slutsky ifølge uefa.com.

/ritzau/