Lykkelig City-anfører: Vi vil slutte øverst i gruppen

Manchester City blev sammen med Real Madrid de første klubber, der sikrede sig videre avancement fra gruppespillet i Champions League i denne sæson.

Tirsdag aften sørgede Manchester City selv for succesen, da det blev til en fornem 3-1-sejr ude over Sevilla, hvilket betyder, at City topper gruppe D med ni point og ikke kan hentes af Sevilla, mens Juventus endnu ikke er videre med otte point.

Det var da også en glad City-anfører, der straks efter sejren satte nye mål for den ambitiøse engelske klub.

- Den første følelse er: "Endelig". Det er en svær gruppe at kvalificere sig fra, og med to gruppekampe tilbage er det en fantastisk præstation. Nu skal vi forsøge at slutte øverst i gruppen, og det vil vi gå efter, siger Vincent Kompany til Uefa.com.

Citys spanier Jesús Navas har tidligere spillet for Sevilla, og han så ligesom Kompany frem efter sejren.

- Sejren bringer os i en virkelig god position i tabellen, men vi skal fortsætte i den samme retning og hente de sidste seks point.

- I dag var vi i stand til at drage fordel af, at de (Sevilla, red.) gav os plads i kampens første minutter, fordi vi har så meget tempo i vores angreb, siger Jesús Navas.

Hos Sevilla erkender man nederlaget, som blev en kendsgerning, da Manchester City efter blot ti minutters spil var foran 2-0 efter mål fra Raheem Sterling og Fernandinho.

- Vi mangler stadig meget i mange aspekter både i angrebet og i forsvaret. Vores hold har kvalitet, men vi fik ikke vist det, og derfor tabte vi kampen. City var meget stærke i dag.

- Skal jeg være ærlig, så klarede vores fans kravene i Champions League, men vi spillere gjorde det ikke, siger Sevillas midtbanespiller Gregorsz Krychowiak.

/ritzau/

Dagens Gossip