Lykkelig Madonna: Bedste dag nogensinde

Man skulle tro, at hver dag er en fest, hvis man hedder Madonna. Det er muligvis også sandt, men der er alligevel en dag, som har overgået de andre. Søndag fyldte Madonna nemlig 57 år, og det blev fejret med et brag.

- Bedste fødselsdag nogensinde! skriver sangerinden entusiastisk på Instagram efterfulgt af et hav af ikoner som hjerter, champagneglas, festfyrværkeri og kyssemunde.

Den legendariske sangerinde, som egentlig hedder Madonna Louise Ciccone, har bestemt ikke sat farten ned, og hun har holdt sit navn varmt lige siden sit debutalbum i 1983 og hitsinglen "Like a Virgin" i 1984. På Instagram demonstrerede hun da også, at der stadig er fuld fart på.

- Hvis vi skulle blive væk, skriver Madonna til et billede af en bar fuld af flasker og bogstavet M dekoreret med lysende pærer.

Tidligere på ugen var det Madonna og Guy Ritchies fælles søn, Rocco Ritchie, som kunne fejre sin 15-års fødselsdag. Her var det fraskilte par sammen om at fejre deres søn med kage og fællessang.

Madonna og filminstruktøren Guy Ritchie blev skilt i 2008. Tidligere har Madonna været gift med skuespilleren Sean Penn.

Se Madonna give den gas her: https://instagram.com/p/6eDamWGEZW/?taken-by=madonna

Og her: https://instagram.com/p/6eZv-zGEWq/?taken-by=madonna

Se baren her: https://instagram.com/p/6eam89GEYI/?taken-by=madonna

Og fejringen af hendes søn her: https://instagram.com/p/6ZZZyiGEUJ/?taken-by=madonna

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip