Lyn og torden afbryder semifinale i Copa America

23/06/2016

De forsvarende mestre fra Chile er igen i finalen ved Copa America efter en sejr over Colombia i semifinalen natten til torsdag dansk tid.

Chile fik en superstart på opgøret. Allerede efter 11 minutter var holdet foran 2-0.

Charles Aránguiz scorede efter syv minutter, og Jose Fuenzalida udbyggede føringen for Chile fire minutter senere.

Anden halvleg af kampen lod vente på sig. På grund af torden og lyn samt regn over Chicago blev kampen midlertidigt udsat.

Tilskuerne på Soldier Field blev samtidig af stadionspeakeren bedt om at søge ly for regnen.

Ifølge turneringens reglement skal en kamp udskydes til en anden dag, hvis den bliver mere end tre timer forsinket, men det blev ikke nødvendigt.

Ingen af holdene formåede at score i de afsluttende 45 minutter, som Colombia sluttede med ti spillere på banen, efter at Carlos Sánchez i det 57. minut fik sit andet gule kort og blev udvist.

Chile møder i finalen Argentina, der i sin semifinale natten til onsdag fejede USA af banen med en sejr på 4-0.