Lynetest: Er din mand den rigtige?

De fleste forhold går op og ned, og når hverdagen trænger sig på efter den første heftige forelskelse, kan små særheder hurtigt forvandles til irriterende vaner hos partneren. Så hvornår ved man egentlig, at man er sammen med den rigtige mand? Ifølge psykoterapeut Terje Nordberg kan tre små spørgsmål give dig en pejling for, om du er sammen med den rigtige mand. Det fortæller han i FEMINA:

Er disse kendte Hollywood-kvinder for tynde? Se de skræmmende billeder på femina.dk 

1. Lugter han godt? Et positivt svar indikerer, at du er kropsligt tiltrukket af ham. Formentlig udsender han duftstoffer, som matcher dine. Lækker i sengen? Et godt tegn.

2. Hvordan er han, når I er ude blandt andre? Kan du lide at høre ham, se ham og opleve ham på afstand. Er du stolt af ham, og kan du glæde dig over, at han aftvinger respekt og behandler andre ordentligt? Et godt tegn.

3. Kan du lide ham sammen med børn? Hvor omsorgsfuld og legende er han? Kan han i det hele taget lide børn? Kan du se ham som kommende far eller papfar? Et positivt svar indikerer, at han også har godt fat i sine blødere sider. Et godt tegn.

Hollywoodkvinderne før og efter kosmetiske operationer – se de vilde billeder på femina.dk 

Af redaktionen, FEMINA/NewsDesk Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip