Lyngby ærgrer sig over at sælge topscorer til Brøndby

Lyngby fører 1. division i fodbold og har kurs mod Alka Superligaen.

Præmisserne bliver dog lidt vanskeligere i forårssæsonen. Mandag aften mistede Lyngby sin ligatopscorer, David Boysen, efter Brøndby købte ham fri et halvt år før kontraktudløb.

Lyngbys cheftræner, David Nielsen, ville gerne have beholdt den målfarlige kantspiller i forårets oprykningskampe, men han accepterer også spillerens skifte til en større klub.

- David Boysen har et superstjerne-gen og en superstjerne-mentalitet, han spillede et godt efterår, han scorede mange mål, og han var samtidig del af et succesfuldt hold.

- Så selvfølgelig havde vi gerne beholdt David, og hverken vi eller David har været på markedet efter en aftager. Slet ikke. Men vi er stadig en udviklingsklub, og David har været her i noget tid, hvor han har udviklet sig meget.

- I det lys er Brøndby en flot og rigtig mulighed for ham, siger David Nielsen til Lyngbys hjemmeside.

11 gange i efteråret har Boysen scoret for Lyngby i 1. division, hvilket gør ham til rækkens topscorer. De seneste to år er han kåret til årets spiller i 1. division.

Ifølge Ekstra Bladet betaler Brøndby 350.000 kroner for at købe Boysen fri. Han træner for første gang med Brøndby tirsdag formiddag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip